Extra Handen voor tijdelijk werkwelkomwiereferentiescontact

Extra Handen
Diana Kraak
Distel 36
3893 GP  Zeewolde

T 06-17 56 08 47
info@extrahanden.com

Mijn naam is Diana Kraak. Na het VWO heb ik het Grafisch Lyceum gedaan met als specialisatie de richting administratie/economie.

Na mijn opleiding heb ik jarenlang gewerkt bij een deurwaarderskantoor en diverse drukkerijen. Ik ben vertrouwd met het opstellen en verwerken van allerhande zakelijke en juridische correspondentie. Verder ben ik een echte allrounder in de drukkerijwereld. Van offerte, ordervoorbereiding en –begeleiding, verkoop, tot facturatie en de administratie aan toe. Ook het begeleiden van reclamebureaus, plannen, werk uitbesteden en voorraadbeheer heb ik altijd met veel plezier en vol overgave gedaan.

Sinds januari 2008 heb ik besloten voor mijzelf te gaan werken als freelancer/ZZP-er. Mijn werkzaamheden bij de opdrachtgevers zijn vooral van korte duur, waardoor de verscheidenheid aan werkzaamheden heel groot is. Dit stimuleert mij enorm en ik ben dan ook een gedreven werker!

Verklaring ArbeidsRelatie
De opbrengsten van mijn werkzaamheden worden aangemerkt als ’winst uit onderneming’. Dit houdt in dat u als opdrachtgever geen loonbelasting/loonheffing en premies werknemersverzekeringen in hoeft te houden. U bent gevrijwaard van het risico dat achteraf de Belastingdienst loonheffing naheft of UWV correctienota's premies werknemersverzekeringen oplegt voor de arbeidsrelatie.